3e TPM in Turnhout, België

Tijdens een cruciale bijeenkomst in België, georganiseerd door The Square Dot Team en gehost door Blenders, kwamen belanghebbenden uit heel Europa samen om het Buddy Migrants-project verder te ontwikkelen. 

Deze tweedaagse bijeenkomst was een broeinest van ideeën, waarbij de fundamenten van Blenders werden gepresenteerd en ingegaan werd op de maatschappelijke behoeften in België, Griekenland, Cyprus, Slovenië en Oostenrijk. Een belangrijke beslissing was de ontwikkeling van een op desktop gericht educatief platform, in plaats van de oorspronkelijk geplande smartphone-app, na inzichten die aantoonden dat opvoeders de voorkeur geven aan het gebruik van laptops voor leren en het verzamelen van bronnen. 

De bijeenkomst benadrukte het belang van minimale registratiestappen voor platformgebruikers, gericht op toegankelijkheid terwijl de balans met veiligheid en privacy behouden blijft. De volgende stappen omvatten het presenteren van een mock-up van het platform om de laatste feedback te verzamelen voor de ontwikkeling en het organiseren van MULTIPLIER EVENEMENTEN in elk deelnemend land om de levensduur en impact van het project te waarborgen. Deze transnationale bijeenkomst zette niet alleen de volgende fasen van het Buddy Migrants-project in, maar versterkte ook de samenwerkingsgeest tussen de partners.

Dit project is gefinancierd met steun van de Europese Commissie. Deze publicatie geeft uitsluitend de mening van de auteur weer en de Commissie kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor het gebruik van de informatie die erin is vervat. 2022-1-BE02-KA220-SCH-000086016

Copyright © 2023 Buddy Migrants. All Rights Reserved

Powered by Innovation Hive